Restaurant

Cuina tradicional catalana

El restaurant Mas del Plata és un restaurant de cuina tradicional catalana situat a la urbanització del mateix nom que pertany al municipi de Cabra del Camp, entre el Pla de Santa Maria i el Pont d’Armentera.

Ubicat en un entorn privilegiat, proper a rutes senderistes com la Ruta del Cister, la Ruta de la Capona i ben comunicat per carretera, és un restaurant de menú diari freqüentat, els caps de setmana, per excursionistes, ciclistes, motoristes i famílies que hi fan parada per esmorzar i per dinar.

Menjador interior
Menjador interior
Estatua Mazinger Z
Estàtua de Mazinger Z / Kippelboy (Wikimedia Commons)

L’atracció turística de la zona és la figura de dotze metres d’alçada del Mazinger Z, personatge de dibuixos animats dels anys setanta del segle passat, que es troba a escassos 100 metres del restaurant.

La direcció actual va agafar les regnes del restaurant Mas del Plata l’any 2004 i, des de llavors, ha treballat per oferir als seus clients un tracte familiar i una gastronomia pròpia del territori elaborada amb productes de proximitat.

L'espai

El restaurant Mas del Plata disposa de 2 menjadors, amb una capacitat per a 120 comensals, i d’una terrassa coberta per a 100 persones.

Els espais son adaptables a tot tipus de celebracions.

A l’exterior, hi ha una zona de jocs infantils per als més menuts amb un gronxador, un tobogan, un balancí i un rocòdrom de figura.

Exterior de Mas del Plata