Menú

El restaurant Mas del Plata ofereix als seus clients un menú diari, un de dissabte i un de diumenge, elaborat amb productes de temporada, de proximitat i de collita pròpia. L’oli, els fruits secs i bona part de les fruites i verdures provenen de camps propis situats a la mateixa comarca de l’Alt Camp.

Els menús consten de primer plat, segon plat, postres, pa, vi i aigua. S’han dissenyat per tal que els clients tinguin una àmplia varietat de plats per escollir i varien sensiblement segons l’època de l’any. S’ofereixen més de vint plats de primer i de segon, deu postres per escollir i suggeriments del dia. Entre les opcions, hi ha plats tradicionals de la cuina catalana, com l’esqueixada de bacallà o els peus de porc amb salsa, plats de temporada, com l’escudella o el gaspatxo, i una gran varietat de carns elaborades a la brasa.

També ofereix la possibilitat de dissenyar menús de celebració adaptats a les necessitats de cada client. Aquests menús poden incloure vins seleccionats, cava i pastís. Per a conèixer les diferents opcions dels menús de celebració, cal contactar amb el restaurant.

Aquest és un exemple dels menús diari, de dissabte i de diumenge, els quals varien al llarg de l’any per adaptar-se a la disponibilitat dels productes de temporada:

Plats:

Postres:

Esmorzars de forquilla

El restaurant Mas del Plata ofereix esmorzars de forquilla amb carns a la brasa o peixos, acompanyats amb verdures, llegums, pa amb tomàquet i all i oli.

També ofereix entrepans freds i calents que s’elaboren al moment.

Exemple de menú diari

Exemple de menú diari

9,50€ IVA inclòs

Primer plat, segon plat, postres, pa, vi i aigua.