On som?

Com arribar-hi?

Ens trobareu a dos minuts del Pla de Santa Maria, en direcció El Pont d'Armentera, i a
deu del centre de Valls, la capital de la
comarca.

Som a cent metres del Mazinguer Z del Mas
del Plata, una estàtua de 12 metres del personatge de dibuixos animats; una
autèntica atracció turística de la zona.

Si voleu contactar amb nosaltres o si desitgeu fer una reserva, no dubteu en trucar-nos o enviar-nos un e-mail.

Carrer Alió 32, Urbanització Mas del Plata
Cabra del Camp 43811 Tarragona.
Telèfon: +34 977 63 14 19
Telèfon: +34 618 92 01 75
E-mail: masdelplata1@gmail.com

- Des de Barcelona. Per l'autopista AP-2 direcció Lleida, deixant-la a la sortida número 10 (El Pla de Santa Maria – El Pont d'Armentera). Sortint del peatge, agafeu la carretera C-37 cap a l'esquerra i a 2 Km, en direcció El Pont d'Armentera, veureu l'indicador de la Urbanització Mas del Plata, també a l'esquerra, on trobareu el nostre restaurant.

- Des de Tarragona. Per la N-240, passant per Valls i seguint les indicacions AP-2 Lleida – Saragossa i en direcció El Pla de Santa Maria. Arribats en aquest poble, seguiu per la C-37 (direcció El Pont d'Armentera) fins que, a 2 km del Pla, veureu l'indicador de la Urbanització Mas del Plata, a l'esquerra, on trobareu el nostre restaurant.

- Des de Lleida. Per l'autopista AP-2 direcció Barcelona, deixant-la a la sortida número 10 (El Pla de Santa Maria – El Pont d'Armentera). Sortint del peatge, agafeu la carretera C-37 cap a l'esquerra i a 2 Km, en direcció El Pont d'Armentera, veureu l'indicador de la Urbanització Mas del Plata, també a l'esquerra, on trobareu el nostre restaurant.

- Des de Girona. Per l'autopista AP-7 direcció Tarragona. Després de l'Àrea del Penedès, direcció Lleida - Saragossa per l'AP-2 deixant-la a la sortida número 10 (El Pla de Santa Maria – El Pont d'Armentera). Sortint del peatge, agafeu la carretera C-37 cap a l'esquerra i a 2 Km, en direcció El Pont d'Armentera, veureu l'indicador de la Urbanització Mas del Plata, també a l'esquerra, on trobareu el nostre restaurant.

Telèfon: 977 63 14 19 - 618 92 01 75

Restaurant Mas del Plata 2013 © | www.colominasmc.com

Segueix-nos